Converse All Star BB Trilliant CX OX kedų krepšiniui apžvalga

What’s good!

Kaip visada su jumis sveikinasi Daumantas iš Baller.lt komandos. Šiandien iš arti apžvelgsime ir įvertinsime Converse kompanijos naujausią krepšinio modelį – Converse BB Trilliant CX.

Ar šie krepšinio bateliai gali tapti dar viena puikia Kobe vardinės linijos alternatyva? Atsakymą rasi apačioje.

Let’s get it!

MEDŽIAGOS

Converse Trilliant CX naudoja supaprastintos struktūros ir aptakių formų batviršį, kuris yra pagamintas iš sintetinės tekstilės pluošto. Ši medžiaga pasižymi tvirtumu ir atsparumu tamprumui bei trinčiai, o tai suteikia patikimą batviršio stabilumą, išlaikant puikias adaptacines savybes.

Vienas iš ryškiausių ir daugiausiai dėmesio susilaukusių dizaino sprendimų – nuimama batraiščių dengiamoji detalė – Converse Trilliant CX modeliui leidžia pakeisti įvaizdį vos kelių kabliukų pagalba. Nors šis unikalus dizaino elementas nesuteikia bateliams papildomos funkcijos, tai tikrai leis išsiskirti aikštelėje.

AMORTIZACIJA

Converse krepšinio linijoje All Star BB Shift modelį pakeitęs naujasis Converse Trilliant CX, žemo auliuko siluete pristato Converse CX amortizacinę sistemą, kuri debiutavo praėjusiame sezone pristatytame – All Star BB Prototype CX modelyje.

Žemo profilio CX platformą, priekinėje pėdos zonoje, papildo standartinė Zoom Air pagalvė, integruota pado paviršiuje. Nepaisant pakankamai minkštų CX putų ir jų universalių savybių, dėka plonos pado struktūros, amortizacinė sistema fokusuojasi į gynėjų grandies žaidėjus.

Itin žema pėdos pozicija suteikia artimą kontaktą su danga, leidžiant žaidėjui tiksliai ir sparčiai judėti bei išvystyti efektyvų pirmąjį žingsnį. Zoom Air pagalvė nepasižymi ryškia amortizacine galia, tačiau intensyvaus žaidimo metu, leis greičiau išvystyti greitį. Tuo tarpu kulno zonoje esančios CX putos, užtikrina minimalią smūgio sugėrimo jėgą bei kompresiją, kuri tampa efektyvesnė po kelių žaidimo sesijų.

SUKIBIMAS

Kaip ir visi naujausi Converse krepšinio modeliai, Trilliant CX naudoja šiek tiek atnaujintą radialinį sukibimo raštą, kartu su maža “herringbone” rašto zona priekinėje pado srityje, kuri yra svarbiausia ir dažniausiai naudojama pado sritis stabdymo metu.

Puikiai prižiūrimose vidaus aikštelėse, Converse Trilliant CX demonstruoja tiesiog fenomenalų sukibimą su parketu bei monstriškai galingą stabdymo jėgą, kurią palydi garsus gumos cypimas. Persikėlus ant prastesnės būklės parketo, dalis agresyvumo dingsta, tačiau bateliai vis tiek išlaiko patikimą kontaktą su danga, nereikalaujant ypatingos padų priežiūros nuo dangos nešvarumų.

Nors padas yra pagamintas iš pakankamai tvirto gumos mišinio, dėl smulkaus protektoriaus rašto, šio modelio nerekomenduojame naudoti lauko aikštelėse.

FIT’AS

Visame Converse Trilliant CX siluete dominuojantis minimalizmas bei ypač gilus čiurnos išpjovimas, primena legendinius Kobe vardinius batelius, ne tik išvaizda, bet ir avėjimo patirtimi. Šie aspektai suteikia žaidėjui visapusišką judėjimo laisvę ir lengvumo pojūtį, o atvira čiurnos zona užtikrina plačią čiurnos rotaciją ir sukuria pakankamai vietos čiurnos įtvarui.

Visą batviršio vidinę konstrukciją dengia plonas paminkštinimo sluoksnis, kurį keičia komfortiškos pagalvės vidinėje kulno dalyje bei minkštas liežuvis, užtikrinant puikų komforto pojūtį visose batelio srityse. Taip pat, aptaki pado linija, leidžia sukurti tolygų pėdos judėjimą ir skatina judėti į priekį.

Iš pirmo žvilgsnio siaura Converse Trilliant konstrukcija, pasižymi pakankamai erdvia priekine dalimi, todėl renkantis dydį, daugeliui rekomenduojame pasirinkti savo einamą dydį, o plačią pėdą turintiems žaidėjams – pusės dydžio didesnę porą.

STABILUMAS

Nors Converse Trilliant batviršis nepasižymi plačia stabilumo sistemų įvairove, šioje kategorijoje naujasis Converse modelis išlieka solidus.

Kaip ir daugelyje tokio tipo krepšinio batelių, pagrindinės stabilumo savybės bei galia, atkeliauja iš žemos ir priekyje agresyviai išplatėjančios platformos. Ypač žema pėdos pozicija, kartu su minimalia amortizacinės sistemos kompresija, užtikrina tikslią ir patikimą kūno kontrolę aikštelėje. Be to, norint išgauti maksimalų stabilumą, papildomų raištelių angų panaudojimas leis sukurti dar galingesnį pėdos užrakinimą ant platformos.

VERDIKTAS

NBA lygoje, Shai Gilgeous-Alexander reprezentuojami Converse Trilliant CX yra dar vienas puikus Converse kompanijos kūrinys, kuris ne tik atkreips dėmesį iššaukiančiu įvaizdžiu, bet ir suteiks puikią platformą parodyti savo žaidimą.

Tai krepšinio bateliai, sukurti specifiškai žaidėjams, kurių žaidimo stilius yra paremtas aštriu judėjimu bei krypčių keitimu ir akrobatiškais metimais, po kurių seka frazė – KOBEEE! Tad jei tai primena tave, Converse Trilliant CX yra vienas iš geriausių pasirinkimų šioje kainos kategorijoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *